espa
Σαφάρι με Jeep

Σαφάρι με Jeep

 Διάρκεια: Μία ημέρα

 Τοποθεσία: Γύρος Ζακύνθου

Ο μόνος «διασκεδαστικός» τρόπος για να δείτε το νησί… Το Open Top Safari Style Tour σας πηγαίνει σε μέρη, όπου καμία άλλη εκδρομή μπορεί. Η μοναδική εκδρομή με 100% νομική άδεια Safari στο νησί.

(Προσοχή στις απομιμήσεις)

Το Σαφάρι μας έχει γίνει η πιο δημοφιλής περιοδεία στο νησί. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι προσπαθούμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Αυτό περιλαμβάνει πλήρης ασφάλιση και λήψη όλων των απαραίτητων, υποχρεωτικών από τον νόμο, μέτρων ασφαλείας. Το δρομολόγιο είναι προσεκτικά σχεδιασμένο, έτσι ώστε να έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε μέρη που καμία άλλη εκδρομή μπορεί να σας οδηγήσει. Οι οδηγοί μας, με το απίστευτο τους χιούμορ, μαζί με λίγη σκόνη, κάνουν την εκδρομή μια εξαιρετική, ασυνήθιστη απόδραση μέσα στην ημέρα. Λόγω της δημοτικότητάς μας, είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν διαθέσιμες θέσεις για αρκετές ημέρες νωρίτερα. Για αυτόν τον λόγο, προσφέρουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα να προ-κρατήσουν θέσεις, έτσι ώστε να μην απογοητευθούν κατά την άφιξή τους. Για να δείξουμε την εκτίμησή μας, προσφέρουμε έκπτωση 5% σε όλες εκείνες τις θέσεις, οι οποίες θα προ-κρατηθούν μέσω διαδικτύου. Παρακάτω θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά την συγκεκριμένη εκδρομή. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και σας ευχόμαστε να έχετε μία υπέροχη απόδραση.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ και ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:

Αρχοντικό Σαρακίνα (Λαγανάς)

Το σημείο συνάντησης για όλα τα οχήματα μετά από την πρωινή παραλαβή σας από τα καταλύματα. Μία μικρή ενημέρωση για την ιστορία της Ζακύνθου, ενημέρωση για τα μέτρα ασφαλείας και όμορφη θέα.
Διαδρομή μέσω Λίμνη Κερίου και το χωριό του Κερίου στον:

Φάρο Κερίου

Σημεία θέας: Βόρεια κατά μήκος των δραματικών γκρεμών και το »Άλμα του Διρλιδάνη», και Νότια στους βράχους »Μυζήθρες».
Διαδρομή πίσω κατά μήκος της οδού και στη συνέχεια πορεία Βόρεια προς τα:

Δώδεκα Πηγάδια και την Σπηλιά του Δαμιανού

Πιείτε νερό από τα πηγάδια και ακούστε ιστορίες του θρυλικού γίγαντα »Ανδρόνιου» και του »Πηγαδιού Ούζο». Θαυμάστε την θέα της σπηλιάς του Δαμιανού και προσπαθήστε να δείτε το πετρωμένο άλογο του Ανδρόνιου.
Διαδρομή μέσω Αγαλά, Κοιλιωμένου και Άγιου Λέοντα στο:

Γύρι (Κακή Ράχη)

Το χωριό Γύρι είναι υψομετρικά το πιο ψηλό, από όλα τα χωριά του νησιού. Περνάμε από το χωριό, βγαίνουμε εκτός δρόμου και οδηγούμαστε σε ένα σημείο, όπου ξεπροβάλλει η θέα όλου του νησιού μέσα από την άκρη του βουνού.
Διαδρομή μέσω Λούχας, Έξω Χώρα, Μαριές, Αναφωνήτρια και ύστερα:

Γεύμα στην Αναφωνήτρια (δεν περιλαμβάνεται στην τιμή)

Ένα πανέμορφο ταβερνάκι που μαγειρεύει πολύ νόστιμα φαγητά και σε πολύ καλές τιμές. Οι επισκέπτες έχουν, επίσης, την δυνατότητα να φέρουν και το δικό τους γεύμα, εφόσον το επιθυμούν, και παρόλα αυτά να μπορούν να καθίσουν στην ταβέρνα.

Διαδρομή μέσω Αναφωνήτριας:

Θέα Ναυάγιου

Ένας σύντομος περίπατος γύρω από τα βράχια για την καλύτερη θέα του Ναυαγίου (ακριβώς όπως στις κάρτες). Ακούστε ιστορίες του Ναυαγίου, τραβήξτε φωτογραφίες και ύστερα στάση για ένα γρήγορο ρόφημα ή παγωτό στην ταβέρνα που βρίσκεται εκεί.

Διαδρομή πίσω στην Αναφωνήτρια για:

Ψώνια στα τοπικά μαγαζάκια (προαιρετικό)

Οι επισκέπτες καλούνται, αν θέλουν να σταματήσουν για 5-10 λεπτά, στα τοπικά καταστήματα πώλησης, δαντέλας, χαλιών, κρασιού, μελιού, βοτάνων, κ.ά.

Διαδρομή μετά εγκαρσίως του νησιού στην:

Παραλία Ξύγκια (εξαρτάται από της καιρικές συνθήκες)

Μία μικρή γραφική παραλία με θείο στο νερό. Ιδιαίτερα θεραπευτική, αλλά και δύσοσμη! Οι επισκέπτες μπορούν να κολυμπήσουν εδώ και να χαλαρώσουν στην παραλία, είτε κάτω από τον ήλιο, είτε στη σκιά.. Μετά από αυτό, θα τους οδηγήσουμε σε δύο σπηλιές, (εξαρτάται από τις συνθήκες της θάλασσας) την »Σπηλιά του Διαβόλου» και στην »Λευκή Σπηλιά», από τις οποίες αναβλύζει το θείο.

Διαδρομή μέσω Αλυκών στη:

Μονή Σπηλίωτισσας

Μόνο εάν δεν έχουμε πραγματοποιήσει την στάση για κολύμπι. Μία μικρή εκκλησία χτισμένη σε σπηλιά, μέσα στους λόφους πίσω από το Τσιλιβί. Πανέμορφο σημείο θέας. Εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες και τον χρόνο που θα έχουμε στη διάθεσή μας, θα κάνουμε και άλλες στάση για κολύμπι και για να δούμε θέα.